Εργαστήρια στην Athens Comics Library


Κυριακάτικα προγράμματα για παιδιά 2019-2020

Σχολικής ηλικίας (7-12)
Αυτή τη χρονιά θα ανακαλύψουμε τα πιο αγαπημένα comics των παιδιών, θα μάθουμε τα μυστικά των δημιουργών και κάθε φορά τα παιδιά θα δημιουργούν τη δική τους μοναδική ιστορία comic.

• Mickey Mouse (6/10/2019)
Το εμβληματικό ποντίκι που έφτασε πια τα 100 χρόνια ζωής θα γνωρίσουμε καλύτερα μαζί με τον εξίσου διάσημο δημιουργό του Walt Disney.
Θα διαβάσουμε περιπέτειες του ήρωα, θα τον σχεδιάσουμε και θα πλάσουμε τη δική μας, ξεχωριστή περιπέτεια με το Μίκυ και την παρέα του.

• Asterix (3/11/2019)
Ένα από τα πιο πολυμεταφρασμένα comics του κόσμου, ο Asterix μας πάει ένα ταξίδι στη Ρωμαϊκή Γαλατία για να επισκεφτούμε ένα χωρίο ανυπότακτων Γαλατών και ένα σωρό τρελούς Ρωμαίους.

• Peanuts (1/12/2019)
Γιορτές με τα πιο απίθανα και βαθιά φιλοσοφημένα πιτσιρίκια! Και ένα σκύλο. Ο Charlie Brown και ο Snoopy μαζεύουν την παρέα τους, βάζουν τον Schroeder στο πιάνο και γιορτάζουν τις πιο όμορφες και ξεκαρδιστικές γιορτές μαζί μας.

• Hilda (12/1/2020)
Το υπέροχο comic του Luke Pearson έγινε σειρά του Netflix και όχι άδικα. Ο κόσμος της Hilda έχει troll, αλεπούδες με κέρατα για κατοικίδια, ζωντανά βουνά, ξωτικά και πολλές απίθανες περιπέτειες. Ακολουθήστε την ατρόμητη Hilda και δείτε πού μπορεί να σασ βγάλει μια “απλή” μέρα μαζί της!

• Shazam (2/2/2020)
Η εποχή της Αποκριάς μας κάνει όλα τα παιδιά να ονειρεύονται ποιοι θα μπορούσαν να γίνουν. Εκτός από τον Billy Batson. Αυτός το μόνο που έχει να κάνει είναι να πει “Shazam!” και μεταμορφώνεται σε έναν υπερήρωα!
Ελάτε να φταστείτε τη δική σας μαγική λέξη και το δικό σας μοναδικό υπερήρωα.

• Bone (8/3/2020)
Από τις πρώτες κιόλας σελίδες καταλαβαίνεις ότι το επικό αυτό έργο του Jeff Smith δε μοιάζει με τίποτε από όσα έχεις δει μέχρι τώρα. Έχει αγαπηθεί από χιλιάδες παιδιά – και όχι μόνο – σε όλο τον κόσμο ενώ στης ΗΠΑ πολλά είναι τα σχολεία που το χρησιμοποιούν σα σχολικό εγχειρίδιο.
Μαζί θα γνωρίσουμε τα ξαδέρφια Bone, δράκους, τέρατα, ακρίδες, αγελάδες και πολλές άλλες τρελές περιπέτειες στην Κοιλάδα.

• Naruto (5/4/2020)
Πώς θα ήταν άραγε αν τα σχολεία ήταν σχολεία για νίντζα; Στον κόσμο του Naruto είναι έτσι ακριβώς. Σε αυτό το ταξίδι θα βουτήξουμε σε ένα από τα πιο διάσημα γιαπωνέζικα manga και θα διαβάσουμε μαζί τις περιπέτειες του Naruto.

• Yotsuba&! (10/5/2020)
Αν υπήρχε διαγωνισμός για το πιο χαριτωμένο αλλά και πιο αλλόκοτο, αλλοπρόσαλλο κορίτσι στα comics, η νικήτρια θα ήταν σίγουρα η Yotsuba.
Φαντάζεστε ότι ένα 5χρονο κορίτσι θα έπρεπε να ξέρει τί είναι και πώς λειτουργεί ένας ανελκυστήρας, σωστά; Τιποτα δεν είναι τόσο απλό με τη Yotsuba. Καλωσορίσατε στον τριχαριτωμένο και εντελώς απρόβλεπτο κόσμο της!

• Tiny Titans (14/6/2020)
Το καλοκαίρι έρχεται, το σχολείο σε λίγο κλείνει! Εκτός αν και το δικό σας σχολείο έχει τον Robin, τον Superman, τον Batman, την Wonder Woman, τον Flash… παιδιά. Οχι; Στο Tiny Titans συμβαίνει αυτό ακριβώς. Πώς είναι άραγε μια σχολική τάξη με όλους αυτούς; Και τί παιζουν στο διάλειμμα;

Ημέρες διεξαγωγής : Κυριακές
Χώρος διεξαγωγής : Athens Comics Library, Καραΐσκάκη 28, Ψυρρή
Ώρα : 11:00 – 12:30

Διάρκεια : 1,5 ώρα

Κόστος για κάθε εργαστήριο : 10€ (Ειδικές τιμές για αγορά πακέτου όλων των εργαστηρίων)

Ενδιαφέρεστε να κλείσετε ένα εργαστήριο;

Στείλτε μας ένα μήνυμα με τα στοιχεία σας (ημερομηνία, ονοματεπώνυμο συνοδού, ονοματεπώνυμο παιδιού, ηλικία παιδιού, τηλέφωνο) στο contact@athenscomicslibrary.gr.